DHL

Logisztika

DHL

cikkszám: 17
Rendszerünket a DHL logisztikai cég által biztosított online szoftverrel kötjük össze az automatizálási folyamatot javítva.
​Adott státusz esetén a szállítandó és visszaigazolt rendelések automatikusan bekerülnek a logisztikai cég rendszerébe. Ezáltal nincs szükség cimkézésre, fuvarrendelésre, adatfelvitelre. Amennyiben a logisztikai cég szoftvere visszafele is ad értéket, abban az esetben automatikusan lezárt / kiszállított státuszba tudjuk rakni a rendelést.
Kategóriák:
Kategóriák:
Specifikáció
Termékleírás
Specifikáció
Termékleírás

A modul lehetővé teszi azt is, hogy a szállítási mód esetén meghatározzuk, mekkora legyen a szállítási költség. A modul konfigurációs paneljén az admin felületen be lehet állítani kosárösszeg tartományokat, és azokhoz szállítási díjakat lehet hozzárendelni. A modul figyeli a kosár összegét, és a beállított paraméterek alapján kalkulálja ki a pénztárban a szállítási költséget, vagyis így lehetővé válik, hogy különböző vásárlási értéktartományok  mellett más-más legyen a szállítási költség, és ezt az adminisztrátor bármikor módosítani tudja.

Amennyiben a termékek rendelkeznek súlyadattal, akkor arra is van lehetőség, hogy a csomag súlya alapján számolja ki a rendszer a szállítás költségét.

Rendszerünket különböző logisztikai cég által biztosított online szoftverrel kötjük össze az automatizálási folyamatot javítva. Adott státusz esetén a szállítandó és visszaigazolt rendelések automatikusan bekerülnek a logisztikai cég rendszerébe. Ezáltal nincs szükség cimkézésre, fuvarrendelésre, adatfelvitelre. Amennyiben a logisztikai cég szoftvere visszafele is ad értéket, abban az esetben automatikusan lezárt / kiszállított státuszba tudjuk rakni a rendelést.

  • Vásárlói adatok átvitele szállításhoz
  • Visszaigazolás alapján rendelési státusz változtatás

Welcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.