Workshop

A világ népességének kb. 40%-a használja legalább az egyik social media felületet, akár magán, akár üzleti célokra. Úton útfélen, mind a fiatalok, mind az idősek rengeteg időt töltenek ezeken az oldalakon. Ismerd meg a leghatékonyabb marketing stratégiákat workshopjainkon!




Tanuld magad sikeresre, valós tapasztalatokon alapuló workshopjainkon 


A hagyományosan megszokott módon teremben megtartott órákon vehetsz részt online marketing témakörökben. A képzés ideje alatt személyesen tudsz kérdezni a képzésen résztvevő oktatótól. Gyakorlatorientált képzéseink keretében igyekszünk az optimális óraszámok mellett a maximális tudásanyagot átadni neked. Workshopjainkra folyamatosan tudsz regisztrálni.








​Kiscsoportos, jelenléti oktatás

A workshopjaink létszámát limitáljuk, hogy lehetőséged legyen kérdezni és valós tudásra tudj szert tenni


​Gyakorlott, kitűnő tudású oktató

Előadónk óriási tudással rendelkezik amik saját ügyfeleink tapasztalatain alapul és gyakorlatias tudásanyaggal készülünk


​Minden nap használható tudás

A valós üzleti életben használható tudásra tudsz szert tenni, ami fejleszti vállalkozásod


​Előképzettség nem szükséges

A workshopokon való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges




Facebook

Úgy érzed, hogy többet is el lehetne érni Facebook vállalkozói profiloddal? Hirdetsz, vagy hirdetnél, de fontos számodra is, hogy ne csak egy pénznyelővé váljon hirdetési tevékenységed? Oktatónk temérdek tapasztalati példán át vezetve mutatja meg Neked, hogy mit és hogyan érdemes használni egy vállalkozónak a Facebook felületén.




Google Ads

Google Adwords workshop (új nevén Google Ads) végig vezet a Google hirdetési lehetőségein. Megismered a Google keresőben történő hirdetések lehetőségeit. A Google remarketing lehetőségeit is részletesen tárgyalja a képzés. Az Adwords tanfolyamot Google minősítéssel rendelkező AdWords szakértő oktatónk tartja. Ezen a képzésen mindent tudni fogsz arról, hogy hogyan használhatod ki a Google hiretési lehetőségeit profi módon, költséghatékonyan. 



Linkedin

A LinkedIn a világ legnagyobb szakmai közösségi médiafelülete, egy nemzetközi online üzleti hálózat. Használhatod álláskeresésre, toborzásra, üzleti kapcsolatok építésére, tanulásra és marketingre is. A LinkedIn weboldala és mobil applikációi csak angol, francia, spanyol, német és még néhány főbb nyelven elérhetőek.

Hamarosan!



TikTok

A hivatalos statisztikák szerint Magyarországon már több mint 1,5 millió aktív felhasználója van az alkalmazásnak és ez a szám folyamatosan nő. Ez lehetőség azoknak, akik felismerik a benne rejlő potenciált.

Hamarosan!



Instagram

Lassan már több, mint 3 millió magyar felhasználója van az Instagramnak. Érdemes itt  is tartalmat gyártanod, és a hirdetéseket is kihasználnod, hiszen az organikus elérések még mindig nagyon magasak - ráadásul imádják a platformot a felhasználók, így biztosan utoléred a célközönséged.

Hamarosan!





Kérdésed van?



Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com

Lépj velünk kapcsolatba!

Adatvédelmi nyilatkozat



Welcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.